Vinterland

Snön kom med besked. Skrapa rutor och skotta hör nu till vardagen. Helt okej sålänge man inte har bråttom iväg, då suger det.

Får väl försöka sammanfatta i någorlunda rätt ordning.
Jobbat mycket, Oskar har jobbat ännu mer och sen sista delarna på instruktörsutbildning.
Det blev tillsammans alldeles för mycket och i onsdagskväll hade jag jobbig huvudvärk. Gick o la mig och kändes bättre på tors morgon så gick iväg till jobbet.. Jobbade väl en halvtimme innan huvudvärken var tillbaka, kände mig lite yr och såg suddigt. Hemskickad o skulle försöka sova bort det men hamnar hemma på badrumsgolvet med en huvudvärk utan dess like som till och med fick mig att spy flera gånger. Ringer brorsan som kommer o håller mig sällskap. ringer mamma igen o efter nån timme med rådfrågning hos sjukvårdsupplysningen blir vi skickade till akuten. Efter tusen prover o en minskande huvudvärk (min pappa har haft en stroke som ung) så konstaterade dom att de var ett sjuttijävla migränanfall pga stress. Har aldrig haft migrän o vill aldrig mer ha det så nu blir det vila o sänka tempot på alla fronter ett tag. Låg hemma hela fredagen me Max på dagis för att sova. Har aldrig varit så trött i kroppen som den dan.!!

På lördagen kändes de helt okej så tog mig ut på klubben för att redovisa o få examen på instruktörsutbildningen och det gick bra så med en liten komplettering(missat en liten del pga jobb) i vår så är allt klart o kan nu titulera mig instruktör. Skönt :)

Personalfest på lördag kväll, trevligt.
Kollade lydnad på klubben på söndagen med Max , oxå trevligt.

Och ikväll blir det jobb.. Försökt vila idag men de gick Inge bra, allt krånglade o sov 15 min totalt.. Idiotskitgrejer.


Kommentarer
Postat av: Lynn

men fy! Ta hand om dig!!!

2012-12-12 @ 14:58:51
URL: http://wisewords.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0