Bilder från helgen

Ja bilder var tanken men mobil appen vill inte som jag vill. Blir lite kortfattat.

Max fyllde 1år i söndags och vi firade det med tårtkalas med familj o vänner. Massa bus blev det. Avslutade dagen med plankstek hemma i trädgården med min mamma o brorsa. Det var ju trots allt morsdag :)

I måndags var vi hos veterinärn för Jackpots 12v spruta och sen vidare till BVC för nästa spruta, dags för Max att få 1års spruta.

Kvällen spenderades på bk med infokväll med spårkursen som drar igång på söndag. Tanken är att jag ska gå me dom gångerna jag inte jobbar, en kurs med 8 deltagare blir mycket för en instruktör om man ska kunna gå med i alla spår och hinna disskutera och hjälpa till när man stöter på problem eller oklarheter. Lite rörigt kändes det, hoppas de blir bättre när dom kommer ut i skogen och får jobba praktiskt. Jackpot som knappt spårat alls fick visa upp grundövning , kortfattat; en upptrampad ruta med kanske 8-10 godisar, när hunden hittat kanske hälften tar man bort hunden därifrån.
Alltså bygga upp förväntning, vara noggrann och koncentrerad med låg näsa när det luktar matte/husses fotspår.

Sen har vi inte gjort så mycket klokt varken idag eller igår. Försöker lägga in typ 2 minikorta träningspass för hundarna, inomhus, för att starta igång den lilla att börja tänka i träningsbanor. Inte bara bita och springa.
Vi har jobbat Och kommit lite olika långt men de vi roat oss med är sitt, ligg, tasstarget och idag en liten del och början till fotet.

Spännande att jobba med en helt annan typ av hund. Han är sjukt glad i godis o mat. Gillar att leka oxå, kampa och jaga, men inte riktigt den intensiva lek jag är van vid.

Ska lägga lite krut på att bygga upp lite mer energi i leken, jag vill att leken ska va en jättebelöning, inte nåt halvdant vi gör mellan moment.

Ja , de fick va allt för idag. Eller just nu. Ska plocka fram lunch till mig och Maxen. Sen får vi se pm det får att va ute en stund i solen kanske:)


Kommentarer
Postat av: Anna

Duktig är du :) och tiden går så sjukt fort.. Ses nästa vecka! Wiee

2012-06-03 @ 21:18:21
URL: http://annispannis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0