Städa varje....ehh onsdag?

Städa städa städa, så har min dag sett ut. Påbörjade lite innan frukost, sen som sagt äta långfrukost me min myspojke som sedan vart trött så vi kröp ner i sängen och slumrade nog 2timmar. Vaknade och fixade lunch till valp och unge:) sen fick Max åka till mormor och leka i trädgården, dom hade lekt med en stor balja vatten och lite strandleksaker:) medans han nöjt spenderade eftermiddagen där var de storstädning av huset, plocka undan, rensa och slänga massa skit. Dammsuga, tvätta och skura golv hanns oxå med! Och en snabbis förbi affärn. Skönt att få riktigt röja av utan att ha dåligt samvete för lilleman!
Oskar har jobbat sjukt mycket sista veckorna så har inte fått så mycket avlastning. Låter säkert sjukt när man inte har småbarn själv men det är verkligen ett heltidsjobb och man själv hamnar i andra hand. Riktigt skönt att vrida upp stereon och bara få bort all smuts o skräp!

När Oskar kom hem blev det en tur till djuraffärn o byta fodret till jackpot. Han har ju kliat sig sen jag fick hem honom o nu fick det va nog. Blev rekomenderad precept så vi testar. Det är utan korn(?) som många är känsliga mot.
Sen blev kvällen kaos o allt blev knas. Oskar gick iaf upp med den lilla tvåbeningen(som vägrade sova) till sist och jag fick se min heliga timme med greys anatomy.
Nu sista timmen har jag haft ett ryck till, flytta tvätten till torktumlarn, diskat och lite småfix. Nu duschen sen SOVA! Lång dag men sååå skönt att komma ner till rent hus imorrn:):)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Precept är bra, det har Fanny och Hija ätit i alla år! :)

2012-05-24 @ 05:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0