Sjukling.

Igår fick jag hämta hem min lilla man från dagis. Dom ringde för han hade feber.. Jaja tänkte jag o åkte dit o får se han sitta i frökens knä helt blek o hängig.. Hem och inser att han pillar sig i öronen, var säker på att de var öroninflammation igen, så ringa runt o till sist få tid hos vårdcentralen. Snabbaste undersökningen Ever o hemskickad med order om Alvedon."Han är bara förkyld". Med 39,3 i feber på bara nån timme.

Suttit hemma i soffan större delen av dagen, bara där lilla herrn är nöjd, i mitt knä framför tvn.
Oskar jobbar o jobbar o jobbar. Håller på att driva mig till vansinne, men de får man inte säga. För han jobbar in pengar till familjen.Tyvärr försvinner pengarna lika fort igen och vi hinner aldrig göra nåt klokt för dom! Hate it!!
Ska krama lite till på mini så han är nöjd. C u!


Sega söndag!

Tycker inte om dagar som denna, när de enda man längtar till är att få krypa ner i sängen . Jag har jobbat klart för dagen o sitter nu och kollar barnprogram med Max. Jag längtar fruktansvärt mycket till jul o ledighet. De är så mycket med utbildning o annat tråk som tar energi just nu...

På hundfronten är det full fart , jobbat med kroppskontroll och balans senaste dagarna , kul :) förövrigt ska vi hårdträna koppelgåendet.. Och rallyn, avslutning på ons


Måndag

Nu var det måndag igen. Har helt fel känsla i kroppen. Just nu känns det som allt går på automatik o helt mekaniskt. Ingen känsla i det som görs. Tråkigt o resultatet blir Okej, men inte det där lilla extra.
Igår var O iväg på fastlandet hela dagen för att hämta hem en ny bil. Bestämt att vi ska ha varsin kombi istället för en kombi och en skåpbil. Det hade gått bra och bilen ser helt okej ut, och fullt körbar o besiktad. Jag och Max o hundarna blev kvar hemma. Likadant hela dagen idag, bortsett från att Oskar jobbat och kom hem för en stund sen. Han är dock i garaget än.
Jag verkar ligga på ett ständigt minus med både mat och sömn och kroppen känns seg. Två heldagar med Max +hundar blir lääänge när man då dessutom sover dåligt och blir väckt 4-5 gånger på en natt av olika anledningar.

Imorgon har vi avslutning på kursen jag o en till hållt i. Vi ska avsluta med att genomföra AllmänLydnadspasset.
Hoppas allt går bra , hela kursen har flutit på bra, och förra gången lossnade dom där sista smådetaljerna som vi och kursdeltagarna kämpat med.
Men man vet ju aldrig vad som händer när nån blir nervös o lite sånt som kan spela in!
Det har varit en bra kurs och väldigt lärorikt och kul, men det har tagit mycket tid och energi i denna mörka höst.

Men nu ska jag göra mig i ordning för jobb.
Hejsvejs


Ett år äldre.

Tiden går fort och de är dags att fylla år igen. Att önska sig saker blir svårare o svårare, önskar mig bara dyra saker. Sånt jag inte räknar med att jag ska få heller.
Jag vet att man brukar fira mindre o mindre nu när man är "vuxen" o lite till. Men jag vill åtminstone äta tårta med familjen. Men iår får vi skjuta på det, blir inte förrän söndag denna vecka, för ikväll passande nog ska jag på instruktörsutbildning. Behöver jag säga att jag inte alls var sugen på det?


Middagsvilan

Lilleman ligger i sin säng och ska sova. Jag ska passa på att vila en stund oxå. Att somna sent och gå upp kl 6 är lite drygt, jag blir seg i kroppen hela dan och nu när det dessutom är mörkt ute stora delar av dan skriker kroppen när man tvingar upp sig själv för att ta hand om min lilla tvåbenta.

Har en känsla av att närmaste två veckorna kommer bli intensiva. Mycket tid på bk, dels två sista gångerna på vår kurs. Sen ett par gånger på instruktörsutbildningen oxå.
Utbildningen som äntligen blir klar första helgen i december. Längtar nåt fruktansvärt på att bli av med skiten. Har många gånger tänkt att varför håller jag på med det när det tar så sjukt mycket tid , men framförallt energi.
Många gånger jag gått hem med en klump i magen. Och mest för att göra ett bra projektarbete. De andra delarna kan jag redan. Och hålla kurs kan jag utan problem och är inte det minsta nervös för.

Hoppas allt flyter på så december kan få bli en lugn månad.!


Mysig unge o hundträning

Max fick vara hemma resten av veckan, blir inte dagis förrän på onsdag.
Sitter nu i mitt knä och kollar barnprogram. Vi har tränat hundarna idag , jag o Max. Först fick Max köra, han fick öva på sitt och ligg. Godis i handen och hålla antingen högt upp eller långt ner. Så var jag backup o sa kommandon eftersom han inte kan/vill säga orden själv. Tanken är att hundarna ska visa respekt och vara artiga även för honom och få jobba för sin mat även när det kommer ur en liten människas hand. Samtidigt kan Max få utveckla både motorik o sitt språk på sikt.

När dom tränat färdigt(med vanligt hundfoder), plockade jag fram
Korv för att träna "gå runt". I rallyn ska dom kunna vara framför mig och sen gå en högeringång, alltså en gammaldags ingång när hunden går bakom en in
O hamnar på vänstra sidan. Tänkte därför lära dom gå runt mig ett varv så jag kan använda det.
För att få jobba något sånär ostört satte jag Max i sin matstol och gav även honom lite korv. Nöjd unge , duktiga hundar !
Förutom gå runt ska vi träna backa , dom använder det som bakdelskontroll träning. Jag har ju jobbat bland annat med klassträning, men tänkte lära honom backa rakt o fint ändå. Kan ju va bra till framtida stegförflyttningar eller ev freestyle karriär ;)


RSS 2.0