Miljarders miljoner

Gud vad jag önskar att jag vore rik ibland. Egentligen är jag inte ute efter att ha pengar på hög, men kunna göra några väl valda investeringar, kunna våga satsa. Ha den där startsumman som alltid verkar vara den som saknas.

Skulle till och med kunna tänka mig ett hus på landet, lagom stort fint, med förutom en enorm trädgård, en fin hundgård, några stora ekonomi byggnader , varav en ska bli min hundträningshall och en ska vara garage.
Ett mindre trädgårdsland/växthus. En gäststuga. Eller kanske rentav ett hus till på tomten till uthyrning. Stadsråttan jag kanske håller på att bli vuxen. Enda är att jag isåfall vill kunna jobba deltid, o ha mycket tid hemma , så det inte sakta men säkert förfaller.

I samma drömvärld önskar jag att kunna flytta allt bra jag har här hemma, lite närmare mina vänner långt borta. Tanken att flytta från ön igen finns där i bakhuvudet gång på gång. MEN jag vill inte flytta ifrån familjen. Jag tycker det är underbart att Max kan få växa upp och kunna träffa Mormor, morfar , farmor, o morbror farbror o allt vad det heter.
Att spontant kunna åka förbi på en fika eller bjuda på mat. Ha ett tryggt nät där han framöver mer än gärna kan vara ett par timmar eller en kväll när vi för ovanlighetens skull vill vara barnfria.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0