Världens finaste

Idag fyller vår älskade busunge 2år! Tiden går sjukt fort och han växer så det knakar!
Igår firade vi med släkten. Eftersom det varnats för regn bjöd vi bara närmaste släkten , ändå var vi runt 15pers som trängdes i köket, och då var ändå några bortresta!
Oskar hade bakat två tårtor och massvis med muffins och alla verkade nöjda, Max fick massor av fina presenter som han verkligen gillade, knappt så han hade tid att äta tårta ...!
Bilar i olika former o varianter, en traktor, en verktygslåda o en flöjt (som visserligen var lite svår att spela på till en början tyckte han).

Han var riktigt nöjd imorse när han insåg att alla saker stod kvar nere o väntade på honom idag!
Vandrar runt o klämmer o känner på allt o se att det verkligen finns på riktigt.


Ibland önskar jag...

.. Att jag kunde lösa andras problem. Jag hatar att vara hjälplös när andra inte är på topp. Att då dessutom sitta långt bort på en öde Ö gör inte saken bättre. Att fokusera på det positiva är lätt att säga men kan vara svårt att genomföra.

Oavsett om man nu inte kan lösa folks problem, så vill man åtminstone vara nära. Alltifrån att erbjuda en soffa att sova på till att sitta uppe o prata hela natten o sedan kunna somna trötta och utan att bära tunga stenar själv.

Är man fler är det lättare. Även positiva saker är lättare o roligare när man kan dela med sig. Och oftast kommer det negativa med nåt positivt och vice versa, men känslostormar och att livet vänder fort är tufft när man står själv.

Telefonen är suverän, internet/bloggar likaså... Men inget slår en kram från en vän när man behöver det som mest.

Jag vill ha mina Vänner närmare! Allihop!


Bjuder på en bild på jordgubbsplantorna som växer som ogräs!

https://cdn3.cdnme.se/3503661/7-3/pic_519a6b7dddf2b34fa6301116.jpg" class="image">


Halsont

Har haft en av dom värsta förkylningarna någonsin som satt sig mestadels i halsen. Hostat, varit svullet o ömt sådär så man mår illa av att svälja sitt eget saliv. Riktigt illa, långdraget var det med men är äntligen påväg åt rätt håll! Dessutom blir det svårt att få i sig nåt att äta när varje gång man sväljer framkallar illamående!

Troligtvis är det Max som dragit hem nå baciller, han var oxå sjuk förra veckan, men hans satt sig mest i öronen = öroninflammation -> penicillin .

Nu hoppas vi få va friska ett tag allihopa!!


Säga en sak o göra en annan

Ibland undrar jag om man är så blind och inte ser vad man själv gör. Flera gånger nu senaste tiden har jag blivit chockad över folk som när man diskuterar har så vettiga åsikter, för att sedan göra helt tvärtemot det.

Typ " Gud vad bekvämt det är att bara ha en liten hund"
......2v senare har dom köpt en stor hund.

Flera stycken nu som verkligen gjort tvärtemot sina egna(?) principer.
Har folk spårat ur totalt eller ?

Ser man inte det själv ?


En underbar helg

Jag tänker inte skriva så detaljerat om helgen som gått då de flesta som
Läser här var delaktiga. Men det var den bästa helgen på väldigt länge med vänner jag saknat något fruktansvärt! Mycket klokt blev det inte gjort men mycket skratt, mys och skitsnack! Längtar redan tills nästa gång. Att de var utan hundar gjorde ingenting, vi hade saker att sysselsätta oss med ändå. Det enda som saknades var sömn. Men så är livet i Hannas hus, och jag längtar redan tillbaka...!

Kul att få höra senaste skvallret i vänskapskretsen om allt från husköp, bebismagen, ny kärlek och mycket annat. Kul att se alla så glada :)

Längtar till sommar o få ses igen!

Kan för övrigt säga att efter förra sommarens fester hos grannen har vi ett par gånger att ta igen, så kom hit snart kära vänner :)


RSS 2.0